Sukurta kūdikiams ir nėščioms moterims

Trys specialios pieno rūgšties bakterijų kultūros

+ Su galaktoolisacharidais (GOS)

Dr. Wolz Curabiom® Baby

Maisto papildas

Pieno rūgšties bakterijų vartojimas gali būti naudingas net kūdikiams. Ypač tiems kūdikiams, kurie gimė Cezario pjūvio pagalba, ir tiems, kurie dėl kažkokių priežasčių nėra žindomi. Būtent todėl Dr.Wolz sukūrė Curabiom® Baby. Pažymėtina, kad šio maisto papildo nauda akivaizdi ne vien kūdikiams, bet ir nėščiosioms. Aukščiau minėtos pieno rūgšties bakterijų kultūros buvo pasirinktos, remiantis šiuolaikiniais moksliniais tyrimais. Šie bakterijų štamai natūraliai aptikami ir motinos piene. Jų svarba kūdikių vystymuisi yra įrodyta, kaip ir jų saugumas bei geras toleravimas.

Galaktooligosacharidai yra polisacharidai, kurie ypač naudingi žarnyno mikroflorai. GOS yra gaunami iš pieno cukraus ir yra panašūs į motinos pieno oligosacharidus. Jie pasiekia storžarnę nepakitę, kur gerųjų bakterijų suvartojami kaip maistas. Moksliniai tyrimai rodo, kad nežindomų kūdikių žarnyne dominuoja bifidobakterijos. Gi laktobakterijos ima dominuoti tik tada, kad kūdikiams duodama GOS. Šie oligosacharidai yra panašesni į oligosacharidus, esančius motinos piene, nei į augalinės kilmės fruktooligosacharidus (FOS), kurių motinos piene nėra apskritai.

DR. WOLZ CURABIOM® BABY

Specialiai sukurtas kūdikiams ir nėščiosioms. Sudėtyje yra trys gerųjų pieno rūgšties bakterijų kultūros:

  • Bifidobacterium infantis,
  • Lactobacillus acidophilus,
  • Lactobacillus rhamnosus,

ir galaktoolisacharidai (GOS).

✓ Gamintojas: Dr. Wolz Zell GmbH
✓ Forma:
milteliai
✓ Grynasis kiekis:
54 g

Maistinės ar kitos medžiagos, turinčios mitybinį ar fiziologinį poveikį 1 matavimo kaušelyje  2 matavimo kaušeliuose
Pieno rūgšties bakterijos 42 mg
(2,5 mlrd. KFV*)
84 mg
(5 mlrd. KFV*)
iš kurių:
Bifidobacterium infantis 29 mg 58 mg
Lactobacillus acidophilus 8 mg 16 mg
Lactobacillus rhamnosus 5,3 mg 11 mg
Galaktooligosacharidai (GOS) 259 mg 519 mg

Referencinė maistinė vertė nenustatyta.
*Kolonijas formuojantys vienetai.

Meniu